Wat is nu ECHT gezond?

In Tijn zijn zoektocht om zelf vitaal en gezond te leven liep hij tegen zoveel tegenstrijdige uitspraken. Hierdoor begon hij te twijfelen over wat wel en wat niet waar is. De een zegt dat zuivel slecht is, terwijl de ander zegt dat zuivel goed is?! Is koffie goed of is koffie slecht?! Dit bracht hem op het idee om zelf een onderzoek te starten, met als doel te achterhalen wat nu ECHT gezond is. Tijn deelt zijn ervaring in zijn eigen geschreven boek: ‘Dit boek is gezond’.

Wij stapten tijdens een heerlijk Hollands regenbuitje Op De Fiets Met.. Tijn Elferink. Hij neemt je mee in zijn verhaal, geeft tips over hoe jij je werkdag met goede voeding doorkomt en wat nu echt gezond is..

Soundcloud:

Voeding is de basis voor vitaliteit – Op De Fiets Met.. Jan Dekker

In de volgende aflevering stappen we Op De Fiets Met.. Jan Dekker. Jan zet zich volledig in om Nederland een stukje gezonder te laten eten. Dit doet hij door middel van het platform FoodFirst Network. Met professoren, onderzoekers en specialisten probeert FoodFirst Network mensen te helpen gevarieerder te eten. Benieuwd naar Jan zijn kijk op voeding? Klik dan snel op onderstaande button en bekijk zijn aflevering!