In deze aflevering van “Op de fiets met…” praten we met Sven Rickli, ondernemer, organisatiepsycholoog en oprichter van De Menselijke Revolutie. Sven deelt zijn inspirerende verhaal over hoe de ziekte van zijn partner 17 jaar geleden zijn focus op kwaliteit van leven en welzijn vormde. Dit leidde tot zijn missie om bedrijven te vermenselijken en welzijn centraal te stellen.

We gaan het hebben over het belang van echte connectie en menselijkheid binnen organisaties. Het merendeel van het ziekteverzuim komt voort uit privéfactoren. Hoe komt dit? Hoe kunnen werkgevers hierop inspelen om de loyaliteit, prestaties en tevredenheid van medewerkers te vergroten? En wat betekent het om te verschuiven van welvaart naar welzijn als belangrijkste doel? Laten we weer gaan fietsen!

Kan je de aflevering nu niet kijken omdat je zelf op de fiets bent? Klik dan hieronder op onze Spotify link en beluister de nieuwe aflevering ook onderweg! Liever Apple Podcasts? Beluister dan de aflevering via deze link.

Op De Fiets Met..

Op De Fiets Met.. is een initiatief van EnergyPlatform. De founder van EnergyPlatform, Tijs, is 10 jaar geleden begonnen met zijn droom om het bedrijfsleven menselijker te maken. Benieuwd naar de visie van andere toonaangevende professionals op het gebied van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en meer? Bekijk dan zeker ook onze andere afleveringen.