In deze nieuwe aflevering van ‘Op de fiets met’ vragen we onszelf af: wat bepaalt eigenlijk het gevoel van geluk en welzijn? Is het puur een kwestie van omstandigheden, of spelen genen ook een cruciale rol in hoe gelukkig we ons voelen? En hoe kunnen we deze kennis gebruiken om zowel individueel als binnen organisaties het welzijn te verbeteren? Al fietsend duiken we dieper in deze vragen met een expert die geluk vanuit een wetenschappelijk perspectief benadert.

Kan je de aflevering nu niet kijken omdat je zelf op de fiets bent? Klik dan hieronder op onze Spotify link en beluister de nieuwe aflevering ook onderweg! Liever Apple Podcasts? Beluister dan de aflevering via deze link.

Op De Fiets Met..

Op De Fiets Met.. is een initiatief van EnergyPlatform. De founder van EnergyPlatform, Tijs, is 10 jaar geleden begonnen met zijn droom om het bedrijfsleven menselijker te maken. Benieuwd naar de visie van andere toonaangevende professionals op het gebied van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en meer? Bekijk dan zeker ook onze andere afleveringen.