Voeding is de basis voor vitaliteit

Op De Fiets Met… Jan Dekker! Na zijn werk achter de schermen bij Life & Cooking van Carlo en Irene richtte hij het bedrijf House of Media Experience op. Daanra heeft Jan het TV kook kanaal 24Kitchen op gericht. Nu een aantal jaren zet hij zich volledig om Nederland gezonder te laten eten door het platform FoodFirst Network. Het platform waar gezonde voeding eerst komt.

Met professoren, onderzoekers en specialisten probeert FoodFirst Network mensen te helpen gevarieerder en gezonder te eten. Niet alleen mensen die willen afvallen kunnen hier terecht, maar het is ook geschikt voor diabetespatiënten, dames in de overgang en mensen met darm, maag en lever klachten. Op dit moment wordt er zelfs gewerkt aan de rubriek voedsel en kanker…

Met een lekke band door het heerlijke Hollandse weer trappen (en lopen) we met Jan Dekker. Benieuwd naar zijn kijk op gezonde voeding en hoe hij dit toepast?

Vitaliteitsmanagement bij de ING – Op De Fiets Met.. Alexander Stolze

In de volgende aflevering stapt Tijs Op De Fiets Met.. Alexander Stolze! Nadat hij ruim vier jaar manager gezondheid en vitaliteit was bij een grote zorgverzekeraar, is hij sinds zes maanden verantwoordelijk voor vitaliteitsmanagement binnen de ING. In deze aflevering krijg je antwoord op de vraag waarom het belangrijk is om Wellbeing één van de top prioriteiten te maken in het HR-beleid. Benieuwd naar zijn onderbouweing? Bekijk snel de aflevering!

 

Op De Fiets Met... Alexander Stolze