Vitaliteitsmanagement bij de ING

Op De Fiets Met.. Alexander Stolze! Nadat hij ruim vier jaar de manager Gezondheid en Vitaliteit was bij een grote zorgverzekeraar, is hij sinds zes maanden verantwoordelijk voor deze mooie taak binnen ING. Alexander Stolze stapte Op De Fiets Met.. Tijs Koedam voor een inspirerend gesprek over hoe ING van vitaliteitsmanagement en wellbeing een pijler maakte in haar strategie.

Wat betekent het voor de organisatie als je van wellbeing en vitaliteitsmanagement een van de topprioriteiten maakt in het HR beleid? ING is hiervan hét voorbeeld en zal zich hier de komende jaren volop voor inzetten. Maar, wat merkt de medewerker hiervan en waarom zou eigenlijk iedere organisatie in Nederland van wellbeing een prioriteit moeten maken?

In deze aflevering stapt Tijs Koedam Op De Fiets Met.. Hoofd Wellbeing van ING, Alexander Stolze!

Op De Fiets Met.. Minke Booij

Op De Fiets Met.. Minke Booij. Zij werd maar liefst 11 keer Nederlands kampioen en deed mee aan de Olympische spelen in Sydney, Athene en Peking. Tijdens deze drie spelen behaalde zij zowel de bronzen, zilveren en gouden medaille. Een ongelofelijke prestatie die maar voor weinig mensen is weggelegd. Inmiddels is Minke de directeur van stichting Spieren voor Spieren. Benieuwd hoe zij gezonde spieren voor zieke spieren inzet? Bekijk dan snel de aflevering met Minke Booij.