Vitaliteit en wellbeing in de HR-visie van een van de grootste cateraars van Nederland

Al ruim 15 jaar zit Pascal in het HR-vak. Hij is in verschillende branches werkzaam geweest en inmiddels al ruim acht jaar verbonden aan een van de grootste en meest innovatieve cateraars van Nederland: Hutten. Als HR- en MVO-directeur staat Pascal mede aan het roer van een organisatie met een alom geroemde HR-visie en -strategie. Mede daarom werd Pascal in 2015 uitgeroepen tot winnaar van de HR top 100. Maar wat maakt hem zo sterk in zijn vak? En wat is zijn visie als het gaat om vitaliteit en wellbeing?

Tijs Koedam stapte Op De Fiets Met.. Pascal Verheugd. In deze aflevering kijken we naar de HR-visie en -strategie van Hutten en hoe zij als mensgerichte organisatie omgaan met alle snelle veranderingen van deze tijd. Maar ook de visie van Pascal omtrent vitaliteit en wellbeing.

Op De Fiets Met.. Paul Koedam

In de volgende aflevering stapt Tijs Op De Fiets Met.. zijn vader! Paul is 71 jaar, net weer ingeschreven voor een halve triatlon, vitalist in hart en nieren en heeft 40 jaar ervaring als psychotherapeut. Wat doen we volgens hem verkeerd rondom het werk anno 2019, hoe kijkt hij naar leidinggevende van deze tijd en de vele burn-outs?

Bekijk snel de volgende aflevering!