Gezond en vitaal oud worden?!

Hij is 71 jaar oud, heeft zich net weer ingeschreven voor een halve triatlon in het voorjaar van 2020, werkt nog zo’n 20 uur per week omdat hij het leuker vindt dan ooit en omdat hij van mening is dat je je brein moet blijven triggeren als je ouder wordt. Komende maanden zal Paul weer een aantal weken doorbrengen in Oostenrijk om heerlijke afdalingen te maken en te genieten van het leven. Hij vindt het heerlijk om zijn kinderen te helpen met klussen in huis en te spelen met zijn kleinkind.. In deze speciale kerstaflevering en tevens laatste aflevering van 2019 stapt Tijs Koedam Op De Fiets Met.. zijn vader!

Paul is begonnen als gymleraar, heeft in de avonduren pedagogiek en later psychologie gestudeerd, is docent HRM en adviseur geweest aan de Hogeschool Utrecht en heeft inmiddels al bijna 40 jaar zijn eigen psychotherapiepraktijk. We praten over verandering van tijd, onze huidige manier van werken, burn outs en over managers, die anno 2020 eigenlijk helemaal geen manager meer zijn…

Op De Fiets Met..

Dit was voorlopig de laatste aflevering van Op De Fiets Met… 2019! Na de vakantie beginnen we met de opnames van weer een nieuw seizoen. Kun je ook niet genoeg krijgen van Op De Fiets Met..? Abboneer dan snel op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte!

Op De Fiets Met.. is een initiatief van EnergyPlatform. De eigenaren van EnergyPlatform, Tijs en Frans, zijn 10 jaar geleden begonnen met een droom om het bedrijfsleven menselijker te maken. Hun missie was meer energie en positiviteit binnen bedrijven te creëren.

Benieuwd naar de visie van Tijs en Frans op vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en meer? Bekijk dan snel de aflevering terug!