Frank werkt al zijn hele carrière in de HR. Voorheen bij Thomas Cook, Manpower en Pon. Inmiddels is hij de HR-directeur van Intergamma. Met bijna 10.000 medewerkers verdeeld over Gamma Nederland, Gamma België en Karwei is Intergamma de grootste bouwmarktketen van de Benelux. We praten met Frank over zijn rol als HR-directeur en de leiderschapsrol die hij hierin aanneemt. Hoe gaat Frank om met verandering in zo’n grote organisatie?

In de laatste jaren is verandermanagement een belangrijk begrip geworden binnen organisaties. Hoe zorg je ervoor dat alle medewerkers in beweging komen en ervoor zorgen dat ze deze veranderingen positief aangrijpen. ‘’Je moet de medewerker uitnodigen om goed voor zichzelf te zorgen’’, Aldus Frank. Daarnaast blijf je werken aan je eigen ontwikkeling, het gaat namelijk over je eigen gezondheid. Met andere woorden: het gaat over je eigen vitaliteit en alles wat daarmee samenhangt. Als je dat kunt combineren in een werkomgeving waar mensen laagdrempelig met elkaar iets samen doen, dan denk ik dat je heel goed onderweg bent!

We stappen Op De Fiets Met Frank Boersta. Benieuwd naar zijn kijk op verandermanagement?

In de volgende aflevering stapt Tijs Op De Fiets Met.. Fabio D’Agata. Hierin verteld hij wat voor invloed bewegen op zijn leven heeft gehad. Door bewust bezig te zijn welke invloed intelligent bewegen heeft op zijn mentale en fysieke gesteldheid was hij binnen no time van al zijn klachten af: geen paniek aanvallen meer, stress was verminderd en zijn angsten verdwenen.