Mikkel Hofstee is begonnen als bankier in Londen en Amsterdam en heeft in 2002 besloten het over een andere boeg te gooien. Samen met zijn compagnon Folef Bredt is hij het pad gaan bewandelen om vitaliteit in organisaties te stimuleren. Met klanten als ING, Shell, ABN-AMRO en Ministerie van Defensie is hij misschien wel de grootste grondlegger van vitaliteit binnen bedrijven. Mikkel en Fred streven ernaar om alle medewerkers van deze bedrijven, vitale medewerkers te maken.

In deze Op De Fiets Met aflevering praat Tijs met Mikkel over de ups en down van zijn keuze om te ondernemen, zijn boek Oermens 2.0 en tot slot de ‘Businesscase’ achter vitaliteit. Want nog steeds accepteren bedrijven een ziekteverzuim dat bijna twee keer zo hoog is als in het MKB.. Terwijl je fantastische mogelijkheden hebt als opleidingsmogelijkheden, carrière, internationaal werken en nog veel meer!

Benieuwd naar hoe misschien wel de grootste grondlegger van vitaliteit denkt over vitaliteit op de werkvloer? Check dan nu de video of luister de podcast met Mikkel Hofstee.

In de volgende aflevering stapt Tijs Op De Fiets Met.. Berend van de Kraats. In deze aflevering staat de vraag ‘hoe behoudt je vitale medewerkers als je ruim zes weken onder water zit?’ centraal. Deze vraag kan natuurlijk maar door één iemand beantwoord worden, een commandant van de onderzeedienst. Daarom stapt Tijs Op De Fiets Met Berend. Benieuwd naar hoe Berend zijn medewerkers vitaal houdt? Bekijk dan snel zijn aflevering.