Is het tegenwoordig een werkgevers- of werknemersmarkt? Hoe evenwicht te bewaren in een relatie waar de liefde van twee kanten moet komen? En hoe zorg je ervoor als werkgever dat je niet alleen talent aantrekt, maar ook behoudt? Voor antwoorden op deze vragen wenden we ons tot de CHRO van één van Nederlands meest vooruitstrevendste softwaregiganten.

Vandaag gaat Tijs een rondje fietsen met Florien de Nijs, CHRO van Exact. Tijs en Florien hebben het in deze aflevering van ‘Op De Fiets Met..’ over waarom de carrièreladder minder zichtbaar is dan voorheen, hoe kieskeurigheid onder potentiële werknemers groeit en wat Exact doet om een aantrekkelijke leeromgeving te creëren. Samen tackelen ze vragen die zowel werkgevers als werknemers vandaag de dag bezighouden. Laten we weer gaan fietsen!

Kan je de aflevering nu niet kijken omdat je zelf op de fiets bent? Klik dan hieronder op onze Spotify link en beluister de nieuwe aflevering ook onderweg! Liever Apple Podcasts? Beluister dan de aflevering via deze link.

Op De Fiets Met..

Op De Fiets Met.. is een initiatief van EnergyPlatform. De founder van EnergyPlatform, Tijs, is 9 jaar geleden begonnen met zijn droom om het bedrijfsleven menselijker te maken. Zijn missie is om meer energie en positiviteit binnen bedrijven te creëren.

Benieuwd naar de visie van andere toonaangevende professionals op het gebied van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en meer? Bekijk dan zeker ook onze andere afleveringen.