Utrecht heeft een duidelijke visie voor ogen: zoveel mogelijk bijdragen aan een gezondere wereld. Met als uiteindelijke doel: de gezondste regio van de wereld worden. Om deze ambitie te realiseren is, samen met 27 van Utrechts grootste werkgevers, het initiatief Heart of Health opgericht. Maar hoe gaat de metropool Utrecht deze ambitie samen met haar 1.5 miljoen inwoners realiseren? En kunnen ze daadwerkelijk een van de nieuwe “Blue Zones” creëren, waar mensen langer, gelukkiger en gezonder leven?

In deze aflevering van Op De Fiets Met.. gaat Tijs op pad met Michiel Dijkman, directeur van Economic Board Utrecht. Samen verkennen ze de ambitieuze plannen van Utrecht en ontdekken ze wat deze metropool nu al de meest competitieve regio van Europa maakt. Wat betekent dit precies? En wat maakt Utrecht nou juist de perfecte plek om te floreren? Dit en meer hoor je in de nieuwe aflevering van Op De Fiets Met..!

Kan je de aflevering nu niet kijken omdat je zelf op de fiets bent? Klik dan hieronder op onze Spotify link en beluister de nieuwe aflevering ook onderweg! Liever Apple Podcasts? Beluister dan de aflevering via deze link.

Op De Fiets Met..

Op De Fiets Met.. is een initiatief van EnergyPlatform. De founder van EnergyPlatform, Tijs, is 9 jaar geleden begonnen met zijn droom om het bedrijfsleven menselijker te maken. Zijn missie is om meer energie en positiviteit binnen bedrijven te creëren.

Benieuwd naar de visie van andere toonaangevende professionals op het gebied van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en meer? Bekijk dan zeker ook onze andere afleveringen.