Gert-Jan begon als het hoofd van het Veeg- en Straatbedrijf van de Gemeente Den Haag. Een plek waar hij al snel het belang van vitaliteit onder ogen zag. Om deze problematiek aan te pakken werd hij initiatiefnemer van het Arbo Centrum van de gemeente. Een unieke plek waar alles rondom verzuim en vitaliteit samenkomen.

Een belangrijk deel van zijn takenpakket wordt nu gevormd door het continue verbeteren van de dienstverlening en innovatie op het gebied van business health care. Daarnaast adviseert en inspireert hij directeuren, directies, HR-businesspartners, managers en medewerkers over alle facetten van duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en verzuimreductie. Een thema dat bij al deze partijen hoog op de agenda staat.

Wij gingen Op De Fiets Met.. Gert-Jan Aleman. Benieuwd naar zijn jarenlange ervaring op het gebied van duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en verzuim. Klik dan snel op onderstaande video!

In de volgende aflevering stappen we Op De Fiets Met.. Sabine Pindeo. Door een netwerk vol artsen om zich heen heeft Sabine altijd een dokter op zak. Wanneer zij zich druk maakt om iets, stuurt ze een kennis een WhatsApp om te checken of dit normaal is. Niet voor iedereen is dit verhaal van toepassing. Anderen moeten namelijk dagen wachten voordat ze eindelijk bij een huisarts terecht kunnen. De stress loopt op en dit verbetert zeker hun vitaliteit. Wij stapten Op De Fiets Met Sabine Pinedo, internist en oprichter van Vital10.