In deze nieuwe aflevering van ‘Op de fiets met’ bespreken we de business case van well-being: wat levert het op en welke invloed heeft well-being op productiviteit? Onze gast, Maarten Lintsen, de HR-director van EY Nederland, deelt zijn inzichten over het cruciale belang van balans en betrokkenheid in een high-performance cultuur. Tijdens onze fietstocht vertelt hij hoe hij en zijn team investeren in het welzijn van medewerkers om maximale prestaties en werknemerstevredenheid te bereiken.

Maarten begon zijn carrière als stagiaire bij Dura Vermeer en heeft zich opgewerkt tot HR-director van maar liefst 5000 medewerkers. Hij vertelt hoe zijn passie voor mensen en organisaties hem heeft gedreven om in de HR-wereld te excelleren. Fiets mee en ontdek de waarde van well-being binnen EY en hoe Maarten’s reis van stagiaire naar HR-director hem heeft gevormd.

Kan je de aflevering nu niet kijken omdat je zelf op de fiets bent? Klik dan hieronder op onze Spotify link en beluister de nieuwe aflevering ook onderweg! Liever Apple Podcasts? Beluister dan de aflevering via deze link.

Op De Fiets Met..

Op De Fiets Met.. is een initiatief van EnergyPlatform. De founder van EnergyPlatform, Tijs, is 10 jaar geleden begonnen met zijn droom om het bedrijfsleven menselijker te maken. Benieuwd naar de visie van andere toonaangevende professionals op het gebied van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en meer? Bekijk dan zeker ook onze andere afleveringen.