Spieren voor Spieren

Minke Booij werd maar liefst 11 keer Nederlands kampioen en deed mee aan de Olympische spelen in Sydney, Athene en Peking. Tijdens deze drie spelen behaalde zij zowel de bronzen, zilveren en gouden medaille. Een ongelofelijke prestatie die maar voor weinig mensen is weggelegd. Inmiddels is Minke de directeur van stichting Spieren voor Spieren. Een stichting die graag alle spierziektes bij kinderen wil verslaan!

Hoe kunnen we als bedrijfsleven onze gezonde spieren inzetten voor zieke spieren? We praten erover in deze aflevering met niemand minder dan Minke Booij, directrice van stichting Spieren voor Spieren!

Op De Fiets Met.. Pascal Verheugd

In de volgende aflevering stapt Tijs Op De Fiets Met.. Pascal Verheugd! Hij is in verschillende branches werkzaam geweest en inmiddels al ruim acht jaar verbonden aan een van de grootste en meest innovatieve cateraars van Nederland: Hutten. We kijken naar de HR-visie en -strategie van Hutten en hoe zij als mensgerichte organisatie omgaan met alle snelle veranderingen van deze tijd. Maar ook de visie van Pascal omtrent vitaliteit en wellbeing.