We trappen seizoen 5 van ‘Op de Fiets Met..’ af met een bijzondere en inspirerende gast: Gijs Coppens. Als psycholoog, Emerging Entrepreneur of the Year 2023 en CEO van het mentaal welzijn platform OpenUp, heeft Gijs Coppens aanzienlijke impact gemaakt. Onder zijn leiderschap heeft OpenUp al meer dan 200.000 werknemers wereldwijd bereikt. Wat zijn de belangrijkste leermomenten geweest voor hem in de afgelopen vijf jaar? Welke terugkerende problemen ziet hij bij deze werknemers?

De missie is duidelijk: mentaal welzijn toegankelijk maken voor iedereen. In deze aflevering van ‘Op de Fiets Met..’ duiken we dieper in de rol van leiderschap bij mentale gezondheid. Wat kenmerkt effectief leiderschap in het kader van welzijn? Hoe gaat Gijs om met zijn eigen mentale uitdagingen en die van zijn team? Tijd om weer te gaan fietsen!

Kan je de aflevering nu niet kijken omdat je zelf op de fiets bent? Klik dan hieronder op onze Spotify link en beluister de nieuwe aflevering ook onderweg! Liever Apple Podcasts? Beluister dan de aflevering via deze link.

Op De Fiets Met..

Op De Fiets Met.. is een initiatief van EnergyPlatform. De founder van EnergyPlatform, Tijs, is 10 jaar geleden begonnen met zijn droom om het bedrijfsleven menselijker te maken. Benieuwd naar de visie van andere toonaangevende professionals op het gebied van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en meer? Bekijk dan zeker ook onze andere afleveringen.