In deze aflevering van Op De Fiets Met.. gaat Tijs in gesprek met Peter van Dijken, Managing Director Gezond Leven bij TNO. Als één van Nederlands bekendste onderzoeksinstituten legt TNO de nadruk op het bevorderen van gezondheid en inzetbaarheid. Een essentieel inzicht: Werkgevers die investeren in de vitaliteit van hun medewerkers krijgen gemotiveerde en inzetbare teams terug. En zoals Peter het zelf zegt: “Je bent een dief van je eigen portemonnee als je niet in de vitaliteit van je medewerkers investeert.”

Maar wat betekent ‘Gezond Leven’ nu precies? Hoe definieert de wetenschap gezondheid, en hoe kan veerkracht binnen organisaties worden versterkt? Ontdek in deze aflevering hoe een gezonde, vitale werkplek kan bijdragen aan het algemene welzijn van ons land, en hoe TNO hier een belangrijke rol in speelt. Mis het niet, in de nieuwste aflevering van Op De Fiets Met..!

Kan je de aflevering nu niet kijken omdat je zelf op de fiets bent? Klik dan hieronder op onze Spotify link en beluister de nieuwe aflevering ook onderweg! Liever Apple Podcasts? Beluister dan de aflevering via deze link.

Op De Fiets Met..

Op De Fiets Met.. is een initiatief van EnergyPlatform. De founder van EnergyPlatform, Tijs, is 9 jaar geleden begonnen met zijn droom om het bedrijfsleven menselijker te maken. Zijn missie is om meer energie en positiviteit binnen bedrijven te creëren.

Benieuwd naar de visie van andere toonaangevende professionals op het gebied van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en meer? Bekijk dan zeker ook onze andere afleveringen.