Met maar liefst 8400 medewerkers in Nederland begrijpt Capgemini als geen ander dat de mens het kapitaal is dat een organisatie echt laat floreren. Maar de medewerkers veranderen. Carrière maken en geld verdienen is niet meer het enige waar het om draait. Werknemers streven naar meer dan alleen een baan; ze zijn op zoek naar zingeving en door middel van werk de wereld een beetje beter te maken. Hoe kan Capgemini een bijdrage leveren aan een betere wereld? Welke stappen onderneemt Capgemini om de veranderende behoeften van hun medewerkers tegemoet te komen?

De CHRO van Capgemini, Tineke Meints, vertelt ons in deze aflevering van Op De Fiets Met.. de uitdagingen en kansen die dit met zich meebrengt. Het gaat niet alleen om het bieden van goede arbeidsvoorwaarden, maar ook om het creëren van een gezonde werkomgeving waarin kwetsbaarheid wordt omarmd en als een kracht wordt gezien. Het gaat om het opbouwen van een psychologisch veilige omgeving waarin werknemers zich kunnen ontwikkelen en bloeien. Benieuwd? Kijk dan snel de nieuwe aflevering van Op De Fiets Met..!

Kan je de aflevering nu niet kijken omdat je zelf op de fiets bent? Klik dan hieronder op onze Spotify link en beluister de nieuwe aflevering ook onderweg! Liever Apple Podcasts? Beluister dan de aflevering via deze link.

Op De Fiets Met..

Op De Fiets Met.. is een initiatief van EnergyPlatform. De founder van EnergyPlatform, Tijs, is 9 jaar geleden begonnen met zijn droom om het bedrijfsleven menselijker te maken. Zijn missie is om meer energie en positiviteit binnen bedrijven te creëren.

Benieuwd naar de visie van andere toonaangevende professionals op het gebied van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en meer? Bekijk dan zeker ook onze andere afleveringen.