Door middel van duurzame gedragsverandering mensen gelukkiger, fitter en meer in balans laten voelen. Dat is de missie van Vitalogisch. Onze gast vandaag is niemand minder dan Klaas Koster, de allereerste Vitaloog van Nederland en de pionier van Vitalogisch. Klaas is al lang niet meer de enige Vitaloog in Nederland. Sinds 2017 heeft hij een beweging in gang gezet, waarbij hij meer dan 350 energieke individuen heeft opgeleid die zich net zo gepassioneerd inzetten als hijzelf voor de vitaliteit binnen organisaties.

Maar waarom willen al deze mensen zo graag Vitaloog worden? Wat is de kracht van een Vitaloog in jouw bedrijf? In deze aflevering van Op De Fiets Met.. beantwoorden Klaas en Tijs onder andere deze vragen. We gaan het hebben over de kracht van duurzame inzetbaarheid en menselijkheid terug het bedrijfsleven in brengen. Benieuwd? Kijk dan snel de onderstaande video en laat je inspireren!

Kan je de aflevering nu niet kijken omdat je zelf op de fiets bent? Klik dan hieronder op onze Spotify link en beluister de nieuwe aflevering ook onderweg! Liever Apple Podcasts? Beluister dan de aflevering via deze link.

Op De Fiets Met..

Op De Fiets Met.. is een initiatief van EnergyPlatform. De founder van EnergyPlatform, Tijs, is 9 jaar geleden begonnen met zijn droom om het bedrijfsleven menselijker te maken. Zijn missie is om meer energie en positiviteit binnen bedrijven te creëren.

Benieuwd naar de visie van andere toonaangevende professionals op het gebied van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en meer? Bekijk dan zeker ook onze andere afleveringen.

Meer afleveringen