Met ruim 27.000 medewerkers en ruim 100 kantoren is Rabobank één van de grootste en succesvolste banken in Nederland. Om al deze medewerkers vitaal en energiek te houden is er sinds anderhalf jaar een afdeling vitaliteit. Vandaag stap ik Op De Fiets Met het hoofd van deze vitaliteitsafdeling Lot de Vries. Zelf vindt Lot dat ze door deze functie de gaafste baan heeft van de Rabobank! Door middel van dit vernieuwde vitaliteitsbeleid zorgt de Rabobank namelijk dat haar medewerkers alle mogelijkheden hebben om zich gezond en vol energie te voelen.

We praten in deze aflevering over het belang van vitaliteitsmanagement, de toekomst van de mens bij de bank en de grote veranderingen die eraan zitten te komen. Daarnaast praten we over de eerste successen die het vernieuwde vitaliteitsbeleid bij de Rabobank heeft geboekt.

Benieuwd naar de successen van het vitaliteitsmanagement binnen de Rabobank? Check dan de video of luister de Podcast met Lot de Vries!

In de volgende aflevering stappen we Op De Fiets Met.. Mikkel Hofstee. Hij is misschien wel de grootste grondlegger van vitaliteit. In deze  aflevering praten we onder andere over de ups en downs van zijn keuze om te ondernemen en de ‘Businesscase’ achter vitaliteit. Want nog steeds accepteren bedrijven een ziekteverzuim dat bijna twee keer zo hoog is als in het MKB. Terwijl je fantastische mogelijkheden hebt als opleidingsmogelijkheden, carrière, internationaal werken en nog veel meer!