Bert begon 20 jaar geleden in zijn eentje. Inmiddels werken er bijna 1200 mensen voor zijn bedrijf LINKIT. Het is een IT-bedrijf en IT  verandert gewoon heel snel. Je moet continu de flexibiliteit hebben om je aan te passen naar wat de markt vraagt. En Bert denkt denk dat dat bij elke branche is met als verschil, dat bij de IT, de innovaties en die veranderingen heel snel gaan. Aandacht besteden aan deze veranderingen is van belang, bewust bezig zijn met verandermanagement.

In de afgelopen 4 jaar steeg zijn omzet met 80 miljoen euro, meer dan een verdubbeling.. Naar eigen zeggen door te investeren in samenwerkingen en de energie die er in zijn bedrijf hangt. Hoe kortzichtig is het nog in deze tijd om alleen maar te denken in concurrentie? Door oprechte samenwerkingen aan te gaan, te investeren in de energie van medewerkers en je bedrijf wordt het echt voor iedereen een beetje beter… Wij gingen op de fiets met Bert Peters door zijn geliefde Utrecht..

Benieuwd naar zijn verhaal? Hopelijk brengt dit je tot nieuwe inzichten hoe jij verandermanagement binnen jullie organisatie kan toepassen.

In de volgende aflevering gaan we Op De Fiets Met.. Gert-Jan Aleman. Hij begon als het hoofd van het Veeg- en Straatbedrijf van de Gemeente Den Haag. Een plek waar hij al snel het belang van vitaliteit onder ogen zag. Daarna werd hij initiatiefnemer van het Arbo Centrum van de gemeente. Een unieke plek waar alles rondom verzuim en vitaliteit samenkomen.