In deze aflevering van Op De Fiets Met beantwoordt Rob Koelewijn de vraag wat gezond ondernemen is. Een onderwerp waar hij als Manager Gezond Ondernemen bij Zilveren Kruis, de zorgverzekeraar met het grootste marktaandeel, samen met zijn team dagelijks mee bezig is. Met een missie: Een bijdrage leveren aan de gezondheid van 1 miljoen werknemers.

Maar hoe krijgen zij dit voor elkaar en, misschien nog wel belangrijker, wat zijn de verbeterpunten? Op wie mik je het gezondheidsbeleid? En is vitaliteit binnen organisaties luxe of noodzaak? Rob gaat dieper in op deze vragen en legt uit wat het 5 maanden durende programma “Afvallen met afspraken” tot een blijvend succes maakt.

Kan je de aflevering nu niet kijken omdat je zelf op de fiets bent? Klik dan hieronder op onze Spotify link en beluister de nieuwe aflevering ook onderweg! Liever Apple Podcasts? Beluister dan de aflevering via deze link.

Op De Fiets Met..

Op De Fiets Met.. is een initiatief van EnergyPlatform. De founder van EnergyPlatform, Tijs, is 9 jaar geleden begonnen met zijn droom om het bedrijfsleven menselijker te maken. Zijn missie is om meer energie en positiviteit binnen bedrijven te creëren.

Benieuwd naar de visie van andere toonaangevende professionals op het gebied van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en meer? Bekijk dan zeker ook onze andere afleveringen.