Floreren: het ten volle benutten van al je talenten en kwaliteiten. Het ultieme wat je kunt bereiken is floreren. Maar wat is ervoor nodig om in een flow te komen? In deze aflevering gaat Tijs Koedam Op De Fiets Met.. Floris Evers. Floris, de specialist op het gebied van floreren, heeft als missie om dit ultieme gevoel van voldoening te laten ervaren door zoveel mogelijk mensen, zowel op hun werk als in het dagelijks leven.

Floris was aanvoerder van het Nederlands hockey elftal, behaalde zijn titel Master of Arts in de geschiedenis en begeleidt als Peak4 coach vele directie teams op leiderschap en teamontwikkeling. Tijs en Floris praten onder andere over de kracht van samen, wat topsport en het bedrijfsleven van elkaar kunnen leren en hoe kom je als persoon nou in een flow?

Kan je de aflevering nu niet kijken omdat je zelf op de fiets bent? Klik dan hieronder op onze Spotify link en beluister de nieuwe aflevering ook onderweg! Liever Apple Podcasts? Beluister dan de aflevering via deze link.

Op De Fiets Met..

Op De Fiets Met.. is een initiatief van EnergyPlatform. De founder van EnergyPlatform, Tijs, is 9 jaar geleden begonnen met zijn droom om het bedrijfsleven menselijker te maken. Zijn missie is om meer energie en positiviteit binnen bedrijven te creëren.

Benieuwd naar de visie van andere toonaangevende professionals op het gebied van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en meer? Bekijk dan zeker ook onze andere afleveringen.