In de afsluitende aflevering van dit seizoen van ‘Op de Fiets Met..’ verwelkomen we een bijzonder inspirerende gast: auteur, voormalig psychiater en ondernemer Bram Bakker. Bram, een autoriteit op het gebied van welzijn, is het levende bewijs dat mentale en fysieke gezondheid hand in hand gaan. Met 60 marathons op zijn naam voor zijn 60ste jaar, toont hij aan dat leeftijd slechts een getal is.

Steeds meer van ons beginnen te begrijpen dat de scheidslijn tussen mentaal en fysiek welzijn eigenlijk kunstmatig is. In deze aflevering ontdekken we hoe het bedrijfsleven de drijfveer is achter deze steeds meer holistische benadering van de gezondheidszorg. Wat kunnen we leren van Bram’s levensfilosofie en hoe kunnen we deze inzichten toepassen om de maatschappelijke druk te verlichten? Ontdek de geheimen achter Bram’s veerkracht in deze boeiende aflevering van ‘Op de Fiets Met..’

Kan je de aflevering nu niet kijken omdat je zelf op de fiets bent? Klik dan hieronder op onze Spotify link en beluister de nieuwe aflevering ook onderweg! Liever Apple Podcasts? Beluister dan de aflevering via deze link.

Op De Fiets Met..

Op De Fiets Met.. is een initiatief van EnergyPlatform. De founder van EnergyPlatform, Tijs, is 9 jaar geleden begonnen met zijn droom om het bedrijfsleven menselijker te maken. Zijn missie is om meer energie en positiviteit binnen bedrijven te creëren.

Benieuwd naar de visie van andere toonaangevende professionals op het gebied van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en meer? Bekijk dan zeker ook onze andere afleveringen.