In Nederland zijn hart- en vaatziekten een van de meest voorkomende oorzaken van overlijden, met meer dan 18.000 vrouwen die hieraan in 2021 zijn gestorven. Een veel te hoog aantal waar volgens onze gast van vandaag te weinig onderzoek naar wordt gedaan. Vandaag gaat Tijs Koedam Op De Fiets Met.. Janneke Wittekoek, voorvechter van het vrouwenhart. Wat is er nou precies anders aan het vrouwenhart? En hoe ontwikkelen hart-en vaatziekten zich bij vrouwen anders dan bij mannen?

Deze vragen en nog veel meer beantwoorden we in weer de eerste aflevering van een nieuw seizoen Op De Fiets Met..!

Kan je de aflevering nu niet kijken omdat je zelf op de fiets bent? Klik dan hieronder op onze Spotify link en beluister de nieuwe aflevering ook onderweg! Liever Apple Podcasts? Beluister dan de aflevering via deze link.

Op De Fiets Met..

Op De Fiets Met.. is een initiatief van EnergyPlatform. De founder van EnergyPlatform, Tijs, is 9 jaar geleden begonnen met zijn droom om het bedrijfsleven menselijker te maken. Zijn missie is om meer energie en positiviteit binnen bedrijven te creëren.

Benieuwd naar de visie van andere toonaangevende professionals op het gebied van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en meer? Bekijk dan zeker ook onze andere afleveringen.

Meer Afleveringen